E-bøker

For kun kr 250 + mva vil du kunne lese alle våre bøker i 1 år. Påløpende år koster kr 60 + mva.  Abonnementet er tilpasset både private enkeltkunder samt skoler/firmaer hvor abonnementet er tilknyttet flere brukere. Abonnement kan bestilles her. Før du bestiller abonnement bør du se på hvilke bøker vi tilbyr, og les de første 20 sidene i bøkene på uttestingssiden eller for full pdf-kvalitet ved å installere ebokleseren.

Dersom du foretrekker å lese bøkene på din egen PC, uten å bruke internett, kan du installere en bokleser fra IT-forlaget på din PC.  Denne bokleseren gir en mye bedre kvalitet på bøkene, og langt flere muligheter enn html-versjonen. Fordelen med nettutgaven er at bøkene også leses på nettbrett, som Ipad eller Galaxy Tab (Android).

Vi har valgt å tilby e-bøker fordi:

  • Mange skoler begynner nå med bærbare PC til elevene, og da vil det bli for tungt å dra med seg mange bøker i tillegg til PC.
  • E-bøker er mye billigere enn papirutgavene. Vi slipper kostnaden med trykking av bøker, fraktkostnadene og avansen som butikkene har fått for å selge bøkene.
  • E-bøker er lettere å lese i enn papirbøker.
  • Siden bøkene er billigere å distribuere, kan vi tilby brukerne alle våre bøker til langt under prisen for bare en bok tidligere. For skolene er dette mye billigere, og for elevene har de tilgang til bøker og informasjon de aldri ellers ville hatt. I de nye fagene for informasjonsteknologi, kreves det flere bøker for å komme i mål.
  • E-bøkene kan forstørres (zoomes), slik at også svaksynte kan lese bøkene - noe som kunne være vanskelig for mange tidligere.
  • Elevene kan heller ikke glemme bøkene, så undervisningen kan starte på fullt fra første dag - uten avbrekk...